3 års kalas & Monster Jam!

publicerat i Allmänt;
I går var det då äntligen dags för 3 års kalas! Vi har pratat så mycket med Lowe om denna dag, när man frågat honom hur många år han fyller på lördag har han visat 5 fingrar och sagt - Tje åj!! hihi goding. Morgonen började med tårta på säng, mamma och pappa sjöng vackert med sina morgon röster;) Och Lowe blåste glatt ut ljusen =). Massor med paket blev det redan på morgonen, bästa uppvaket på länge för lilleman;)

(Hade ju tyvärr inte min bästa kamera denna dag, så det blev vanliga digitalkameran... Malin fotade en del, så kommer nog fler bilder längre fram =)




Lowe älskar tigrar, tror mycket kommer från Mora Träsk och deras tigerjakt. Gissa om han då blev glad när han öppnade största paketet med en stor mjuk tiger i! En stor PUSS fick den av nya husse!




Sängen förvandlad till lekplats =)


Pappa har sedan Lowe var nyfödd velt köpa en bilbana till honom, och i år gjorde han det =) Far och son lika nöjda och sysselsatta ett bra tag!




Lowe gick läänge och väntade på att få ta fika, bara gått å tittat på allt gotta=)
Äntligen fick han slå sig ner!


Malin, Theo och Jocke kom, så roligt att träffa dom! Theo har blivit så stor=) Här brottar han ner tigern;)










Av farmor och farfar fick Lowe en radiostyrd helikopter! Lowe älskar den, och de gjorde även de större pojkarna. Lowe står ivrigt och väntar på sin tur!


Tårtdags! Alla står framför Lowe och sjunger Ja må han leva. Gissa om han njuter! =)


...Å sen blåsa ut alla ljusen=)


Hann inte med att fota tårtorna innan vi högg in =) Fina ialf!


Linus kusin Stevens son Erik, så otroligt söt!!



Mys stund hos farmor..




Så idag Söndag var det dags för ännu en present, Monster Jam i Globen!
Bara att vara i Globen var en upplevelse för killen:)
Och att det sen kom monsterbilar och crossar gjorde bara saken bättre! Det bästa tyckte nog Lowe var lastbilarna som kom ut och skottatde och städade då och då, hihi=) Mysig dag! Längst fram satt vi också!












Kommentera inlägget här :