Lika stor som en fullgången..;)

publicerat i Allmänt;
Ja Elin, Linus syster är nästan fullgången, och det dröjer nog inte många dagar innan Lowe får ännu en kusin=) Så Spännande!
Så när vi träffades hos svärföräldrarna idag var vi ju tvungen att ta lite magbilder ihop, kan ju bli sista innan hon kläcker=)
Men förstå så stor jag kommer bli (!!!) Jag har ju många veckor kvar!....pust..





Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gerd:

Underbart!! Får jag lägga ut bilderna på Facebook? Vore så kul att få visa mina körkompisar...!



Puss farmor

2:a kommentar, skriven , av Elisabeth Löhf:

Du skulle se min mage du. på facebook har jag lagt upp lite magbilder som du kan kika på om du vill. På bloggen blev det inte så många bilder men tänker göra ett kollage åpå magbilderna senare då alla magbilder ska få plats på en gång. Ser fram emot att få se era killar. Kollar in din blogg lite då å då. Kollar du min någon vända? Jag menar vi tvillingföräldrar har verkligen något speciellt på något sätt å jag försöker hålla lite kontakt med så många jag bara kan!

3:e kommentar, skriven , av Elisabeth Löhf:

Tack för inlägget och komplimangen!

Jag födde med snitt. De va så stora så vi bestämde snitt i vecka 37. 3600g 4100g. Undra hur stora de hade blivit om de varit kvar i magen lika länge som de hade velat! Våra pojkar är nu ca 4½månader. De föddes 15 oktober. Dubbelt allt är de alla gånger. Sök mig på face så vi kan bli vänner där. jag har fler tvillingmammor där. Hade varit roligt om vi senare sen någon gång längre fram kan träffas med alla våra tvillingar. Kanske till sommaren eller längre fram de beror ju på alla hur de kan å så vidare!

Kommentera inlägget här :