Lowe

publicerat i AllmÀnt;


Det Àr mycket bebis snack i bloggen och mycket bilder och uppdateringar om de smÄ. Vi har ju Àven vÄr stora Àlskling Lowe. Eftersom han inte alls Àr nÄgon linslus och försvinner sÄ fort man tar fram kameran sÄ blir det inte sÄ mycket bilder pÄ honom ;)

Nu har han gÄtt ett tag pÄ sin nya förskola och trivs hur bra som helst! Det kÀnns jÀtteskönt. Personalen Àr proffsig och Lowe pratar ofta om dom hemma. Nu gÄr han Àntligen pÄ storbarnsavd och han har vuxit utav bara det. Han lÀr sig nÄt nytt varje dag!

I November blir han 4 Är! Det Àr helt galet vad fort tiden gÄtt. Han har fÄtt tvÄ smÄsyskon vilket han tagit bra, frÄn att vara helt i centrum till att kliva lite Ät sidan och ge plats för inte bara ett utan tvÄ syskon. Lowe gillar verkligen brorsorna, det kan i bland bli lite för stora och hÄrda rörelser med dom och dÄ mÄste man vara med.
Han hör varje morgon nÀr de vaknar pÄ sitt rum, dÄ sÀger han alltid - Mamma, hÀmta lilla Charlie!
Sen nÀr William ocksÄ slagit upp sina blÄ ska vi alla fem ligga i vÄr sÀng och babbla tills vi mÄste upp!

Han Àlskar verkligen sÄng och musik ( precis som hans mor gjorde/gör). Tror han har 4 gitarrer nu som ofta Äker fram och han ska upptrÀda! Det Àr fortfarande mycket Mora trÀsk lÄtar. Helst vill han ha mycket publik och höga applÄder ;)

Annars gillar han sina sopbilar och Monster Jam har kommit tillbaka i bilden=) Lite kul för vi ska pÄ Monster Jam i Globen igen i November.

Hans sprÄk har kommit massor nu, var ju rÀtt sen med det. Men nu pladdras det för fulla muggar, sÄ kul!! Han hÀrmar massor sÄ man fÄr passa sig för vad man sÀger i bland hihi

I skrivandets stund har han precis somnat och hans kusin Frida lÀste för honom.
- I morgon ska jag cykla till dagis var det sista han sa.
SÄ fÄr det bli! =)

Torsdag

publicerat i AllmÀnt;


Underbart vÀder idag! Jag har ont i benen dÄ vi tog en rejÀl promenad pÄ förmiddagen! Riktigt skönt var det, vi mÄste snart byta till sittdelar till killarna snart. Det börjar bli trÄngt i liggdelarna och de vill helst sitta upp=)

I dag var det bara 5 grader nÀr vi gick ut, mössorna Äkte pÄ för första gÄngen!

Mina smÄ krambjörnar=)

Sitta!

publicerat i AllmÀnt;


Killarna vill sitta mer och mer, de kan inte sitta sjÀlva men med stöd. De vill vara med och se vad som hÀnder=)



Lite smÄlika va? =)

Bvc

publicerat i AllmÀnt;


I dag var vi pÄ Bvc. Hade inte tid men gick dit pÄ öppna mottagningen för att kolla Williams "utslag" han har pÄ kinden. Hon kunde inte riktigt sÀga vad det var men tyckte vi ska köra med salva och avvakta sÄ troligtvis försvinner det med tiden.
Hade Kajsa med mig, vilket va toppen. Hon Àr ju höggravid och ska inte bÀra, men Àven hon har ju lite norrlÀndskt i sig sÄ hon backade inte för att hugga i ;) hihi.

Passade Àven pÄ att vÀga killarna:

Sist vi var dÀr var 12/8 och dÄ vÀgde:

Charlie 6310g ---> Nu: 7580g

William 6500----> Nu 7650g

BÄda 66,5 lÄnga. Stora pojkar=) De har ju börjar Àta mer och mer fast föda sÄ det Àr inte sÄ konstigt. Och gröt, det Àlskar vi ju =)

 


Helgen i hamnen

publicerat i AllmÀnt;


Helgen har vi spenderat uppe i ett höstigt HÀlsingland och Söderhamn!
Vi Äkte upp i fredags vid 15 tiden och sjÀlvklart hamnade vi dom omtykta köerna....;) Bara vi kom ut ur sthlm sÄ rullade pÄ! NÀr vi kom upp var det nattning av barn som gÀllde fram med pyamaser, blöjor, flaskor mm mm....Ja det Àr inte lite saker man har nu nÀr man Äker nÄgonstans.... NÀr alla tre somnat
kÀkade vi gott som pappa hade fixat till oss.Första natten va sisÄdÀr, smÄkillarna Àr ju vana att sova i varsin sÀng och eget rum och nu blev det skavfötters i en sÀng plus att de missade kvÀllsgröten sÄ bÀttre nÀtter har vi minsann haft! =)
Lördag = regn, regn, regn.....fy vad trist vÀder och det höll i sig hela dagen! Om man inte var trött redan sÄ blev man det av vÀdret! Men vi myste inomhus. Brorsorna och Veronika kom med sina barn och förgyllde vÄr dag! ;) Storfika pÄ eftermiddagen, mormor kom ocksÄ.
Söndag- I natt sov vi bÀttre! Pappa klev upp ca 5 för att Äka ut i skogen och jaga. Ca 6 vaknade Lowe av att Pirro (hunden) kom in i sovrummet...- Mamma titta! Pirro!!.... Rise and shine!! ;)
Åt frukost, sen tog jag smĂ„grabbarna pĂ„ promenad i SOLEN! Underbart. De somnade sĂ„ jag passade pĂ„ att kila in i skogen och leta lite svamp, och hittade en del höstkantareller! Kul! Linus och Lowe kom efter pĂ„ fyrhjulingen och letade lite de med.
HemfÀrd pÄ em, efter att jag varit pÄ Dollarstore en svÀng;)

VĂ„r helg i bilder:


Stolt morfar med sina tvillingar (Ä han e ju tvilling sjÀlv;)




GoÂŽa Svartvikarna=)


Mormor med William
'

Lowe & Kasper


TvÄ babes ;)


Mommo, Pirro & Moffa=)


Lowe pÄ svampjakt




HĂ€rligt i friska luften


Glad Linus har hittat svamp




Lowes Àlsklings leksak




Studerar svamp=)


Mammas jobb

publicerat i AllmÀnt;


Idag Äkte jag och de minsta till mitt jobb och hÀlsade pÄ. Roligt att trÀffa alla och Charlie & William stormtrivdes nÀr de fick sitta hos alla tjejer!=)



Vet att du inte ville bli fotad Lena, men du e sÄ fin sÄ! =)


Materska Kajsa! Hög gravid, snart kan vi leka varje dag ;)


Eva- Marie sliter sig frÄn jobbet Ä snackar lite...


Carina med Wille


Angelica, och Lena i farten igen;)


Fina Hege


Å va lyxigt me massa brudar! Och alla tittar pĂ„ mig=)




Vi ses snart igen tjejer!

Hittat fossingarna=)

publicerat i AllmÀnt;


Sitter och kikar pÄ nyhetsmorgon, tittar ner pÄ William i babysittern och ser att han upptÀckt sina fötter=) Tar tag i dom flera gÄnger och kÀnner sig nöjd över sin upptÀckt! ;)



Mössor

publicerat i AllmÀnt;


Bloggade för en tid sem om Lowes fina namnmössa som Linus moster Kicki stickat. SmÄbrorsorna fick ocksÄ varsin=) De vÀxer ju sÄ fort men de kan fortf ha dom=)



UtgÄng!

publicerat i AllmÀnt;


SÄ blev det Àntligen den 18de=) Som man lÀngtat efter lite partaj efter att ha varit gravid, ammat mm mm. Dags för bad, middag och utgÄng med tjejerna!

Linus tog alla sina söner och Äkte till farmor och farfar dÀr de spenderade natten, vilket hade gÄtt vÀldans bra=) Tack för det!

Och hem till mig kom Malin M, Malin E, Elin och Katrin.
Vi började med bad ute nÀr regnet öste ner, mysigt!!










Sen blev det Àta och dricka=)


Mycket, mycket dans blev det under kvÀllen! Inte varje kvÀll man kan dra upp volymen pÄ max och dansa som en tok! hehe
HĂ€r Malin och Elin in acion=)


Gruppbild! haha, fina flickor. Kameran pÄ sjÀlvutlösning (som Malin fixade snyggt)


Jag med en hot mama! Min lilla Kaka Katrin =)


Snygg Malin!


Katrin sÄ snygg i kort hÄr!


DÀr tog mina bilder slut...=( Men vÀntar pÄ att de andra ska blogga sÄ jag kan sno lite;)...

KvĂ€llen fortsatte pĂ„ Le Bon palais, dĂ€r vi dansade hela natta (halva ialf). Å jĂ€drans va ont i tassarna jag fick med skoj var det!! Det hĂ€r gör vi snart om....(hoppas jag=)





Linslusar

publicerat i AllmÀnt;


NÄt knas Àr det med min systemkamera, mÄste lÀmna in den. Bilderna blir lite suddiga.

Men man kan ÀndÄ fÄ riktigt fina bilder pÄ tvÄ smÄ rumpnissar! =)










VĂ€x fort!

publicerat i AllmÀnt;


I kvÀll ville Lowe leka sjörövare med William=)
Han lÀngtar tills dom blir större och kan leka lite mer.
Undrar hur kul han tycker det Àr sen nÀr de snor hans leksaker?? hihi






MĂ„ndag

publicerat i AllmÀnt;


MĂ„ndagar betyder morsor med barn! =)
I dag var vi till Malin i VagnhÀrad, eftersom vÄra stora barn Àr lediga mÄndagar sÄ passar vi pÄ att trÀffas, i dag blev det tot 7 barn, 8 nÀr Oliver kom hem=) Full ös! Men vÀldans trevligt!! =)
Blev dock inte sÄ mycket bilder...


Bebisligan...


Sötaste Tuvan

Halva ligan;)


Sketch!

publicerat i AllmÀnt;


Ni som har facebook har vÀl inte kunnat undgÄ "Sketch your foto", de flesta leker ju med den applikationen nu, jag med =)








Vi Àlskar att bada!

publicerat i AllmÀnt;


SmÄttingarna gillar verkligen att bada, till skillnad frÄn storebror! (Enda bad han tar nu Àr ut i bubbelkoppen pÄ altan, hihi.)

De bara ligger och njuter i badbaljan och fÄr nÄt ryck dÄ och dÄ och sparkar loss med benen=)

Charlie


William haha, han lÄg sÄhÀr med tungan hela tiden, tror han försökte slicka i sig vatten=)


Charlie


William

Ljung

publicerat i AllmÀnt;


Tips för er som har City Gross nÀra, de sÀljer ljung för 5 kr nu! Man fick köpa 8 stycken sÄ det gjorde jag. Tog bort lite gamla sommarblommor. Lite trÄkigt om krukorna ska stÄ tomma bara för det Àr höst.















4 MĂ„nader!

publicerat i AllmÀnt;


Idag blir grabbarna 4 mÄnader! Och det har vi firat med lite smakportioner=) PÄ menyn stod: Majs och potatis puré med pÀrondryck.
BÄda tvÄ gillade pureŽn och drycken Àlskade dom!

Dom skulle sÄklar in med fingrar i munnen samtidigt, ojoj vilket kladd...nu börjar den kladdiga tiden, med tvÄ dessuton, hÀrligt! =)





CHARLIE




Det smakade ju bra det hÀr...


WILLIAM


William smackade riktigt nÀr han Ät, det riktigt hördes att det smakade bra!


I natt Ät killarna massor, ca 400 ml var. Ska testa gröt snart och ge dom som sista mÄl pÄ dagen, hoppas de kan stÄ sig bÀttre pÄ det! Hej sÄ lÀnge!

Tiden gÄr fort nÀr man har roligt=)

publicerat i AllmÀnt;


TÀnk att vÄra smÄ bebisar snart blir 4 mÄnader! Det Àr helt galet=)
Dagarna hÀr hemma bara springer i vÀg, det Àr full fart hela tiden. Men mÄste sÀga att det gÄr över förvÀntan, jag hade vÀntat mig tot kaos..men jag lever Àn! haha, visst Àr det jobbigt emellanÄt och man skulle göra allt för att kunna klona sig...jag tror det gör sÄ mycket att man har barn sen tidigare, men Àr lite coolare denna gÄng, lite mera pÄlÀst;)
Det Ă€r sĂ„ sjĂ€lklart med tvillingar nu, det som skrĂ€mmde oss sĂ„ mycket i början har gĂ„tt över till en ren kĂ€nsla av vĂ€rldens finaste gĂ„va. Det Ă€r sĂ„ jĂ€kla hĂ€ftigt att ha haft den turen att fĂ„ tvillingar, sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger jag och Linus stannar upp och tittar pĂ„ dom och skrattar..-Det Ă€r helt sjukt, vi har TVÅ bebisar! haha. Lyckliga vi!
Till helgen ska pojkarna fÄ smakportioner, det blir spÀnnande! MÄste ut och inhandla lite nya klÀder med för de vÀxer sÄ det knakar ska ni vet! =)


TvÄ coolingar Charlie t.v, William t.h


HÀr sitter vi Ä tjötar=)


Glada killar Àr vi=)


FÄr lÄna dumper av storebror=)


SÄ rolig att ha en bÀstis, Ànnu roligare att de kommer alltid ha varandra!


Klick, klick!

publicerat i AllmÀnt;


Har kikat runt lite pÄ höst/vinter stövlar/kÀngor. Idag slank jag in pÄ www.brandos.se. Hittade dessa stövlar, tyckte dom va lite coola sÄ nu Àr de pÄ vÀg hem till mig! =)






Tyresta, grilla & meta!

publicerat i AllmÀnt;

Lördag morgon, jag och lowe stack i vÀg och köpte korv, bröd, engÄngsgrill och ett metspö! Sen Äkte vi till Tyresta Nationalpark, vi gick och Lowe cyklade 5 km strÀckan.





Skogsmulle hittade svamp han=))


Det var ganska rensat pÄ blÄbÀr, men Lowe lyckades hitta nÄgra ialf=)




Framme vid sjön, skönt att vila efter lÄng promenad, och gott med körv!



HÀr ligger vi !=) Det va skönt att ligga i vagnen och spana pÄ alla trÀd i skogen!


Metardags! Vi hann knappt lÀgga i sÄ fick Lowe napp!


Hans första fisk nÄgonsin! En aborre, oj vad glad han blev, bara stod och skrattade!!=)


Hej du lilla firre!


Mysig dag! Tack för den!