Lowe

publicerat i Allmänt;


Det är mycket bebis snack i bloggen och mycket bilder och uppdateringar om de små. Vi har ju även vår stora älskling Lowe. Eftersom han inte alls är någon linslus och försvinner så fort man tar fram kameran så blir det inte så mycket bilder på honom ;)

Nu har han gått ett tag på sin nya förskola och trivs hur bra som helst! Det känns jätteskönt. Personalen är proffsig och Lowe pratar ofta om dom hemma. Nu går han äntligen på storbarnsavd och han har vuxit utav bara det. Han lär sig nåt nytt varje dag!

I November blir han 4 år! Det är helt galet vad fort tiden gått. Han har fått två småsyskon vilket han tagit bra, från att vara helt i centrum till att kliva lite åt sidan och ge plats för inte bara ett utan två syskon. Lowe gillar verkligen brorsorna, det kan i bland bli lite för stora och hårda rörelser med dom och då måste man vara med.
Han hör varje morgon när de vaknar på sitt rum, då säger han alltid - Mamma, hämta lilla Charlie!
Sen när William också slagit upp sina blå ska vi alla fem ligga i vår säng och babbla tills vi måste upp!

Han älskar verkligen sång och musik ( precis som hans mor gjorde/gör). Tror han har 4 gitarrer nu som ofta åker fram och han ska uppträda! Det är fortfarande mycket Mora träsk låtar. Helst vill han ha mycket publik och höga applåder ;)

Annars gillar han sina sopbilar och Monster Jam har kommit tillbaka i bilden=) Lite kul för vi ska på Monster Jam i Globen igen i November.

Hans språk har kommit massor nu, var ju rätt sen med det. Men nu pladdras det för fulla muggar, så kul!! Han härmar massor så man får passa sig för vad man säger i bland hihi

I skrivandets stund har han precis somnat och hans kusin Frida läste för honom.
- I morgon ska jag cykla till dagis var det sista han sa.
Så får det bli! =)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Vicky:

Fina Lowe! Gud vad lik han var Linus på den där bilden :)



Kom på en sak nu när du skrev att han gillar Mora träsk. Såg nämligen på ticnet att Mora träsk firar 30 år (tror jag det var) nästa år. Och i maj någon gång (minns inte exakt vilket datum) så uppträder dom på Cirkus. Tänkte jag skulle höra med er ifall ni vill gå med oss på det kanske? Tror tjejerna skulle gilla det, mycket Mora träsk i bilen nu nämligen :)



Hoppas allt är bra annars!



KRAM

2:a kommentar, skriven , av Emma:

Jaa självklart vill vi gå!! Vad roligt! Går det att boka redan nu? Ska kika in på ticnet! Får höras. Kram

3:e kommentar, skriven , av Gerd:

Na...! Va söt Lowe är! Ja, liknar storpojken min, Linus...! På lördag får han gå med kusinen och mig på Mumin!

Puss och Natti

Farmor

4:e kommentar, skriven , av Katrin:

Fina fina Lowe :) Jag o Ella hakar gärna på när det det är Mora Träsk, hon älskar dom!

5:e kommentar, skriven , av Jimhedvig:

Very Good Directory !!! Keep It Up.

Kommentera inlägget här :