Helgen i hamnen

publicerat i Allmänt;


Helgen har vi spenderat uppe i ett höstigt Hälsingland och Söderhamn!
Vi åkte upp i fredags vid 15 tiden och självklart hamnade vi dom omtykta köerna....;) Bara vi kom ut ur sthlm så rullade på! När vi kom upp var det nattning av barn som gällde fram med pyamaser, blöjor, flaskor mm mm....Ja det är inte lite saker man har nu när man åker någonstans.... När alla tre somnat
käkade vi gott som pappa hade fixat till oss.Första natten va sisådär, småkillarna är ju vana att sova i varsin säng och eget rum och nu blev det skavfötters i en säng plus att de missade kvällsgröten så bättre nätter har vi minsann haft! =)
Lördag = regn, regn, regn.....fy vad trist väder och det höll i sig hela dagen! Om man inte var trött redan så blev man det av vädret! Men vi myste inomhus. Brorsorna och Veronika kom med sina barn och förgyllde vår dag! ;) Storfika på eftermiddagen, mormor kom också.
Söndag- I natt sov vi bättre! Pappa klev upp ca 5 för att åka ut i skogen och jaga. Ca 6 vaknade Lowe av att Pirro (hunden) kom in i sovrummet...- Mamma titta! Pirro!!.... Rise and shine!! ;)
Åt frukost, sen tog jag smågrabbarna på promenad i SOLEN! Underbart. De somnade så jag passade på att kila in i skogen och leta lite svamp, och hittade en del höstkantareller! Kul! Linus och Lowe kom efter på fyrhjulingen och letade lite de med.
Hemfärd på em, efter att jag varit på Dollarstore en sväng;)

Vår helg i bilder:


Stolt morfar med sina tvillingar (å han e ju tvilling själv;)
Go´a Svartvikarna=)


Mormor med William
'

Lowe & Kasper


Två babes ;)


Mommo, Pirro & Moffa=)


Lowe på svampjakt
Härligt i friska luften


Glad Linus har hittat svamp
Lowes älsklings leksak
Studerar svamp=)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

SÅg ut som en strålande helg =)

Så mysigt o se Kurt & Irisen =) Även fast det bara e på foton.Antar att du var till mamma o fixade fint också <3Pöss

2:a kommentar, skriven , av Katrin:

Underbara bilder på underbara människor! <3

Kommentera inlägget här :