TĂ€nk om...

publicerat i AllmÀnt;
Mors dag. SjÀlvklart gÄr mina tankar till min mamma idag, hon finns i mina tankar varje dag! Det gÄr inte en enda dag utan att jag tÀnker pÄ henne. TÀnk om hon kunde vara med oss Àn idag, tÀnk om hon bara kunde komma tillbaka, bara för en dag. Vi skulle ha massor att prata om, allt som hÀnt de 2 Är du varit borta. Först skulle du fÄ trÀffa Lowe sÄklart, du hann bara se honom nyfödd. Du skulle tycka han var sÄ stor och fin kille, han skulle fÄ en stor varm kram- en mormor kram! Sen skulle du nog skÀmma bort honom och bara studera och frÄga massa frÄgor om honom. Jag skulle berÀtta för dig att jag förstÄr dig pÄ ett helt annat sÀtt nu, nu nÀr jag sjÀlv Àr mamma. Att jag sÄ mÄnga gÄnger under Lowes uppvÀxt undrat: "undra hur mamma skulle gjort" "undra hur jag var i Lowe Älder" eller sÄ mÄnga gÄnger jag velat lyfta luren och bara ringa och prata eller rÄdgöra, sÄ som jag alltid gjorde-vi pratatde ju varje dag! Om du skulle komma tillbaka bara för en dag skulle du komma hem till oss, till vÄrt hus! Jag bor i hus mamma=) Ett vitt fint hus, som jag tror du skulle gilla jÀttemycket. Du kunde komma hit och jag kunde skÀmma bort dig. Vi skulle Äka runt i bilen och titta pÄ olika stÀllen, de gillade ju du. Om du skulle komma tillbaka skulle vi sitta uppe hela natten och bara prata, om allt som hÀnt nÀr du varit borta. Du skulle nog vara ivrig att se Antes son Milo. Ditt femte barnbarn som du aldrig hann se, han Àr sÄ otroligt söt mamma! Jag har hittat gamla kort pÄ Ante nÀr han var liten och de Àr jÀttelika! Alla dina Àlskade barnbarn vÀxer och du skulle bli sÄ glad att se dom idag. Du sa en gÄng "jag vill inte lÀmna livet pÄ jorden" Du hade sÄ mycket att leva för, sÄ mÄnga personer du ville följa i livet. Du hade en egen stor familj. Barnen hade blivit stora och barnbarn trillade in, det var ju nu livet började!
Om du skulle komma tillbaka bara för en dag vet jag inte om vi skulle hinna med allt jag skrivit, det Ànda jag nog skulle göra var att KRAMA dig i timmar, viska i ditt öra hur mycket jag saknat dig, hur mycket jag Àlskar dig och att jag fortfarande Àr din lilla flicka, som behöver min mamma, för att kÀnna mig hel igen....

Genom hela livet kommer jag att sakna dig mamma.. du var min bÀsta vÀn och stod mig nÀrmast..
Du har alltid en speciell plats i mitt hjÀrta!

/Din EmmaTjao!

publicerat i AllmÀnt;
Skönt det har vait att vara lite ledigt. I Torsdags va fam Wallin hÀr pÄ fika. Lowe stÄr alltid pÄ avstÄd och spanar in farfar ett tag, sen sÄ vill ha ligga pÄ honom och kramas=)*sött*
Fredag var det jobb igen. Bara halvdag sÄ det var skönt. Grillning Ä mys pÄ kvÀllen.
I Lördags Äkte vi till Steven, Yvonne och Nora och tittade pÄ deras lilla tillskott Erik! SÄ otroligt söt!
 
Myysigt!


Sen fortsatte vi till Rönninge och hÀlsade pÄ=)
Fadi och Lowe i studsmattan.


Sessan=)


Haha, Elin och jag modellade under ÀppeltrÀdet, du blev ju riktigt bra Elin! Skulle passa jÀttebra i en reklam för ÀppeltvÄl eller nÄt=) hihi


Vi gick ner till vattnet och tittade, de va fint=) Men barnen ville gÀrna I vattnet, sÄ de vart grinigt nÀr vi skulle dÀrifrÄn hihi.
För över en vecka sen köpte Linus sin spikmatta den har han anvÀnt flitigt Ä testar jag med nÀr jag har tid=) De e en riktigt vass en och den e faktiskt jÀkligt skön, hÀrlig smÀrta! =) Vacker efterÄt blir man med;)


 

I dag söndag var det soligt och varmt. Vi gick ner till vÄr badplats Dreviken, Lowe fick doppa fötterna Ä sen fort upp igen, för varmt var det ju inte! Han skulle kunna hoppa i hela han om han fick... Vi hade me oss fika, och matade fÄglarna mys pys!


Tack Ä hÀj frÄn fam Persson/Wallin

GĂ€vle!

publicerat i AllmÀnt;
I helgen har vi varit hos syster och barnen i GÀvle! De har precis flyttat till ny adress, jÀttemysgt och abrnvÀnligt omrÄde. För att ha bott dÀr 1 vacka hade hon fÄtt himla ordning, de e systra upp i dan de! =)
Lowe hÀngde efter Alex hela tiden vi var dÀr, han bara Àlskar honom! Och stora kussen Frida förstÄs! =)
Vi hjÀlpte till att röja lite utomhus, Linus tog med hÀcksaxen och och klippte ner en vildvuxen hÀck pÄ baksidan och vipps! sÄ blev uteplasen dubbelt sÄ stor! De som bodde dÀr innan hade grisat ner nÄt jÀkligt bÄde in och utvÀndigt. PÄ grÀsmattan pÄ baksidan hade de haft en pool som de anvÀnt som askkopp!! blÀÀ. Hela grÀsmattan förstörd. Linus sÄdde nytt grÀs sÄ hoppas det ska bli bra!

HÀr e vÄr mysiga helg i bilder:

Fina fina Frida


Å fina fina syster =)

köket


KĂ€rt Ă„terseende=)


HÀcken före...


kom fram en uteplats! =)


Lowe jobbade pÄ vÀldigt bra!


Hann pussa lite pÄ Milo oxÄ som hÀlsade pÄ=)


Perfekt med innegÄrd och lekplats utanför dörren.


Alex lÀgger Lowe=)


Mysig helg!!

Tack Ä hÀj!

Hej hej!

publicerat i AllmÀnt;
Var ett tag sen jag skrev nu, tiden rÀcker liksom inte till! Har hÀnt hÀr dÄ? hmm, Kajsa och Maja har varit hÀr en eftermiddag/kvÀll, mysigt att trÀffa tjejerna. För en vecka sen fick vi hem vÄr Linus frÄn Thailand de hade haft det bra och han hade med sig massa fina presenter till mig och Lowe=) Helgen har varit lugn, vi har mest fixat hemma. I lördags var vi till Sickla, Andys lekland och lite shopping. GrÀsklipparen Äkte fram för första gÄngen i Är, som Lowe har gÄtt och trÄnat efter den i garagen..gissa om han var nöjd nÀr han fick hjÀlpa pappa att klippa grÀs! hihi, plutten. Allt som rullar och har motor Àr av vÀldigt stort intresse! Just de, i fredags hÀmtade farmor Lowe frÄn dagis, de Äkte buss hem. Vi Äker ju bil jÀmt sÄ Äka buss för honom Àr en riktig höjdpunkt! JÀtteledsen att behöva stiga av efter en kort busstur... Vi ska ta en buss/tunnelbana/pendeltÄgs dag snart gubben! Sight seeing i Stockholm! hihihi.

Söta Maja har blivit sÄ stor!


Hoppa upp bruden sÄ tar vi en svÀng! =)
Nöjd kille=)


Hej sÄ lÀnge!Framsidan

publicerat i AllmÀnt;
Har lÀnge tÀnkt flytta rosbuskarna pÄ framsidan, i dag slog jag slag i saken! O jÀklar va rötterna satt! Fick hÄlla pÄ lÀnge innan jag fick bort alla. Tog sen en svÀng till plantagen och köpte buxbom buskar, och till Rusta och köpte solcellslampor, blev fint som fisken de! =)
En flamingo fick följa med hem ocksÄ =)
Fin blomgrupp blev det ocksÄ.


Sool!=)

publicerat i AllmÀnt;
Vilka hÀrliga dagar vi haft! Massa sol och massa frisk luft! =) Valborg firade vi med Elin och Selma, dom sov över hÀr mys mys! IgÄr Äkte vi ut till Rönninge, var ute i solen fixade lite i trÀdgÄrden och kÀkade middag utomhus.

Glass i solen=)


Lowes absoluta favorit, farfars grÀsklippare!
HĂ€r jobbas det=)


Cocosbollar, mums!=)I morse kom Ella och Katrin till oss! SĂ„Ă„ mysigt Ă„ ha gotjejerna hos oss!=)


Lowe tar ut Ella pÄ en tur


VÀrldens bÀsta kille<3


Hej dÄ!