Ljuvliga vår och härliga ungar

publicerat i Allmänt;

Absolut bästa tiden att vara mammaledig på är ju våren. Allt känns mycket lättare, man kan vara ute mer, mindre kläder och man njuter i fulla drag!
Tycker nästan att barnen är som blommor när våren kommer, de blommar ut, "växer" utvecklas i både kropp och knopp=)
Och eftersom grillen går varm dessa tider, så "växer" även vi vuxna;) Hihi..

Lowe och Linus har införskaffat ett litet drivhus. De har planterat massa olika kryddor.


Charlie och William har övertagit sandlådan. Vi ska bygga en större på baksidan så alla tre kan leka i den, lite liten den som e nu;)


Killarna kryper, reser sig och är nyfikna på det mesta. Det är inte så man lutar sig tillbaka och lapar sol, icke! Dom och jag är överallt! Fullt ös!;)

William testar Lowes Dumper. Charlie sugen också tror jag?;)


-Hoppa upp brorsan så drar vi! Hej då mamma!



Igår var vi på Port 73 och handlade skor till barnen.
Killarna va inte alls sugen på nå shopping, eller åka vagn. Så då gick vi till en liten lekhall de har där, perfekt. Killarna gillade lilla lekhuset bäst=)










Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Liz:

Hej Emma!

Vilka uuuuunderbara foton pa killarna i sandladan och nar dom leker med bilen. Vad stora dom ser ut, sa mycket mer barn an bebisar liksom...Maste ju fraga, gar det bra att ha dom i sandladan eller ater dom massa sand??? Jag har inte varit ivag till nagon sandlada annu, men anar att det kommer atas en hel del....allt som finns pa grasmattan ska in i munnen, gras, blad, sma grenar etc etc...sa jobbigt att hela tiden vara med och kolla vad dom stoppar in. Ser sa harligt ut nar dom sitter och "leker sjalva" i sandladan. Slass dom med leksakerna forresten? Har ar det brak om allt hela tiden...:)

Stor kram

Kommentera inlägget här :