The Twins

publicerat i AllmÀnt;


Grabbarna Àr 9 mÄnader! Helt sjukt vad tiden gÄr fort!!
Dom Àr pigga, glada och nyfikna krabater. Sjuka har de ocksÄ varit pÄ sistonde, men hoppas det ska bli bÀttre med det nu, tror vi alla behöver, sol, vÄr och vÀrme!!

William Àr pÄ god vÀg att börja krypa, han stÄr pÄ alla fyra men inte mer;) Charlie sitter skönt och ser pÄ nÀr brorsan försöker erövra vÀrlden;) Men snart Àr de nog överallt hÀr hemma=)
Charlie


Willam


William pÄ G och Charlie hÄller stÀllningarna pÄ mattan ;)


Banan Àter vi sjÀlva nu=)Play time, William Àr lite kÀnslig för blixten..hihi


Sjukdomar och Barnrum

publicerat i AllmÀnt;


Hej hej hallÄ!

Det har blivit en del mobilbogg pÄ senaste, snabbt och smidigt. Men tycker sjÀlva att det Àr mycket trevligare att lÀsa "riktiga" blogginlÀgg.
Jag har Ànnu inte fÄtt in min systemkamera pÄ lagning, mÄste ta tag i det! Eftersom man bara har dÄliga digitalkameran sÄ blir det inte sÄ mycket fotande.

HÀr har det verkligen varit sjukstuga! En elak lÄngdragen förkylning drabbade sönerna plus mig. NÀr alla började reka sig sÄ kom magsjukan.. Först William, sen Charlie och vÄgar inte riktigt sÀga att det Àr över Àn men igen mer har drabbats!
Kom i hÄg innan vi fick tvillingarna sÄ sa jag att, - TÀnk nÀr bÄda blir magsjuka, gud va jobbigt! Men det blev inte sÄ tufft som jag trodde, en ganska mild sjukperiod och killarna har mest blivit trötta och fixat massa tvÀtt Ät morsan;)

I helgen har vi i alla fall mest varit hemma. Vi ar tÀnkt tapetsera Lowes rum ett tag, men aldrig blivit av. Inte direkt en barntapet som suttit dÀr nu.
FrÄgade Lowe vilken fÀrg han skulle vilja ha pÄ vÀggen. -Grön!
PÄ lördagen Äkte han och jag till Bauhaus, Lowe hittade tapeter med Pirater pÄ -Dom vill jag ha! Har sett dom tidagre och vet att dom Àr dyra. Men kors i taket, de lÄg pÄ Rea avd och kostade 25 kr rullen! =) Javisst ska du ha Pirater gubben! hihi.
I gÄr satte jag upp dom. Nackdelen med att inte orka ta bort den tapetsom sitter under och bara sÀtta direkt pÄ, Àr att: Den under "bubblade" sig nÀr det kom lim pÄ...Jaja, eftersom det Àr mycket möster sÄ Àr det inte nÄn fara. Lowe blev i alla fall nöjd nÀr det var klart -Wow! sa han=) Bara lister som ska upp nu
rummet blev ljusare, och barnsligare=)VĂ„ran dag.

publicerat i AllmÀnt;

img_8166 (MMS)

PÄ fredagar Àr Lowe ledig. Eftersom William var lite piggare kom Ann och sÄg efter dom. Vi Äkte till Farsta och Ät lunch, och handlade lite. Sen tyckte Lowe att vi skulle till Leklandet, sÄ de gjorde vi:). Vi lekte som bara den, och körde bl.a. bilspel. Svettiga Äkte vi hem dÀr Àven Charlie Äkt pÄ magsjuka!:(. Var ju vÀntat..hoppas bara inte Ann blivit smittad. Nu myser vi framför tvn med massa gotta! - vi som fortfarande Àr friska..

Envisa magsjuka....

publicerat i AllmÀnt;

img_9977 (MMS)

Än sĂ„ lĂ€nge Ă€r det bara William som drabbats, de blir sĂ„ trötta och klena av den dumma sjukan.. Stackars gubben. Men snart Ă€r han nog pigg o gla' igen:)

Til mamma...

publicerat i AllmÀnt;

img_4070 (MMS)

Idag köpte jag denna som jag ska sÀtta pÄ mammas grav nÀsta gÄng vi Äker till Söderhamn...

Kryssning

publicerat i AllmÀnt;


I fredags stack jag och svÀrmor Gerd pÄ kryssning med Birka!
Hade sÄÄ roligt, massa dans och trevligt sÀllskap!

Blev inte sÄ mycket bilder, men nÄgra=)

Vi svirar om i hytten.


Pumorna! hehe..


Vi dansade tills de bommade igen=)


Gerdan in action;)


UpptrÀdande


Jag ska flytta en vÀgg..eller nÄt..


Tasck för en trevlig tripp Gerd, det gör vi om snart! =)


Poledancing

publicerat i AllmÀnt;


I Lördas var vi ju hos Malin och hade en helkvÀll med poledancing=)
Diana kom frÄn Söderhamn och körde loss med ett gÀng amatörer=)

Superkul och supersvÄrt! Det ser sÄ himla lÀtt ut, men ojoj det Àr ingen lek. Stor respekt för er som kan och trÀnar poledancing!

Malin! Jag lÄnade bilder frÄn dig! Fick inte sÄ mÄnga sjÀlv;)


VĂ„r mentor


Hela gÀnget


Vackert! hahaha


Elin kunde inte slÀppa stÄngen!! haha


Malin svingar sig=)


KvÀllen avslutades med jÀttegod mat och dryck!

Tack Diana & Malin!!