Helgen

publicerat i AllmÀnt;Helgen inleddes med lite sjuka hÀr hemma, förkylningarna tar bara om varandra och William hade vÀldig hosta natten till lördag. Inte mycket sömn den natten. PÄ lördag blev han lite piggare. Han fick dock inte följa pÄ kalas hos Ella som jag Lowe och Charlie Äkte pÄ. (i tidigare inlÀgg). SÀllan man Äker med en av smÄkillarna, men vÀlbehövligt för dom bÄda! Charle stortrivdes att gÄ pÄ kalas utan brorsan;) Och William hade Àven han pustat ut hemma med pappa. ;). De Àr ju tillsammans non stop, vilket inte Àr sÄ konstigt, och de Àlskar ju varandra, men Àven dom behöver egen tid.

Idag Söndag var det kyligt bara 3 grader med soligt och fint vÀder, vi var ute alla pÄ tomten under fm. William forf hÀngig, men pÄ bÀttringsvÀgen.
Lowe fick en ide att vi skulle bygga ett Sjörövarskepp (för dom som inte vet sÄ kretsar ALLT kring pirater hÀr hemma nu;). Eftersom vi hÄller pÄ att bygga friggebod finns det mycket spill av plankor. Vi började alla hammra och försöka fÄ till en bÄt;).


Charlie och William hammrar för fullt;)SisÄdÀr! ;) Inte helt klar men ack sÄ tjusigt skrpp! hihi.
Efter lunch ringde Lowe bÀstisen Noah och bjöd över honom till skeppet! (aven han pirattokig).


Fina pirater!

Hej igen!

publicerat i AllmÀnt;


Hej hej hallÄ!!
Som gumman i lÄdan dyker man upp dÄ och dÄ med ett inlÀgg, trevligt va?;).
Det Àr ju inte sÄ mycket som hinns med nu nÀr man börjat arbeta.. Trivs bra pÄ jobbet och det gÄr bra för grabbarna pÄ förskolan. Poff sÀger det sÄ har Ànnu en vecka gÄtt!
Förra helgen Äkte vi upp till Söderhamn, dÄ hade vi inte varit dÀr uppe sedan midsommar.
Vi var ute hos pappas hela tiden. Han trÀffa mina fina syskon med fam. En helg gÄr bara för snabbt, skulle vilja hinna trÀffa fler nÀr man Àr uppe.. Med all packning och planerings som krÀvs för att sticka sÄ fÄr vi nog ta nÄgra extra lediga dagar nÀsta gÄng..
HÀr kommer nÄgra bilder frÄn senaste tiden hos oss=)

Tidig morgon promenad i Ale pÄ vÀg mot skogen och svamparna=)
Lowe och Pirro
Skogens guld!
Å fyrhjuling sĂ„klart...
Kevin med William


Alex med Charlie


Å igĂ„r fick jag besök av Katrin, Elwin, Marie och Minna. JĂ€ttetrevligt! Fick dock inga bilder pĂ„ mammorna, men pĂ„ finaste bebisarna!=)

Elwin


Minna