Halloj!!!

publicerat i AllmÀnt;Men hej hej min kÀra blogg och mina fina lÀsare om det finns nÄgra kvar? haha. Jag vill ju inte min blogg ska bli ett minne blott sÄ hÀr Àr det verkligen dags för en uppdatering!

Vi Àr redan en bit inne i April! Herrejösses det va ju nyss januari..?
Jag jobbar under dagarna, trivs tipp topp pÄ jobbet med barn och kollegor. VÄr förskola Àr bÀst om jag fÄr sÀga det sjÀlv:)

Lowe gÄr sista terminen pÄ förskolan..gaa, jösses pojken börjar 6 Ärs till hösten. Han ser fram emot det och tycker det ska bli spÀnnande=). Han leker massor med sin bÀstis Noah, de leker otroligt bra ihop och Lowe utveckas enormt i leken!

Charlie och William ha rbÄda samtidigt klivit in i den hÀrliga 2 Ärs trosen/utvecklingen, underbart! Sliter i mitt hÄr emellanÄt nÀr de samtidigt skriker och fajtas om olika saker. En riktig gnÀll och hÀrjig period har det vart och Àr emellanÄt. MEN det hÀnder ju sÄ otroligt mycket i utvecklingen ocksÄ i denna Älder. De börjar prata för fullt, leker med varandra mycket mer och gÄr att skoja och lÀra dom massa nytt. KrÀvande med underbar tid med andra ord! =)

Linus Àr ocksÄ vÀldigt jobbig nu! Haha, nÀdÄ! Han jobbar för fullt i Kista det Àr lÄng resvÀg varje dag. Men varje kvÀll han kommer hem vÀntar pussar och kramr i hallen frÄn grabbarna=)

Vi lÀngtar alla till semestern dÄ vi kan vara lediga tillsammans. DÄ kommer vi renovera vÄrt kök om allt gÄr som planerat, lÀngtar!

SÄ de va det senaste hÀrifrÄn, ska försöka uppdatera lite bÀttre nu!! //Emma


Tro mig att jag försöker fÄ med stora sonen pÄ bild med morsan, men det Àr inte lÀtt! ;)