TÄVLING!

publicerat i AllmÀnt;
 
 
Kör en liten tÀvling pÄ bloggen dÀr du kan vinna en barnmössa frÄn "BUS MONSTER". Strl 0-1 Är.
Det Ànda du behöver göra Àr att lÀmna en kommentar hÀr lÀngst ner och din e post adress!
Vinnaren drar jag pÄ mÄndag kvÀll! Lycka till!
 
Emma
 
 

Min blogg!!<3

publicerat i AllmÀnt;
 
 
Min Àlskade lilla blogg!!
Vad dÄligt det uppdateras hÀr! Har Instagram och facebook tagit över lite kanske? Ja man Àr ju mest dÀr, dÀr finns "alla" och det gÄr snabbt och smidigt att uppdatera sig;).
Hade en kommentar pÄ senaste inlÀgget. -Har du slutat blogga? Nej det har jag ju inte, det blev bara ett vÀldans lÄngt sommar lov;) hihi.
 
Jaha vad hÀnder i vÄr lilla vÀrld dÄ?
För att börja med barnen sÄ har Lowe tagit steget frÄn förskola till skola, stort! Tror mamman och pappan varit mest nervösa inför det;) Men det har verkligen gÄtt över förvÀntan. Lowe trivs och gillar verkligen 6 Ärs verksamheten. DÄ vÄr lilla plutt behöver lite extra stöd, Àr vi otroligt lÀttade och glada att superpersonal finns pÄ plats! Han Àlskar att pyssla, rita och skriva. Senast idag hade han lÀnge suttit och gjort tvÄ örhÀngen till mig med tillhörande presentask!=) Glad!
För att ge Lowe bÀsta förutsÀttningar har jag gÄtt ner och jobbar nu halvtid. Han har inte lÄnga dagar, och vi kan tillbringa eftermiddagarna tillsammans! Verkligen guld vÀrt att ha den möjligheten.
 
Annars Àr det vÀldigt mycket tjat om en katt! Haha. Moster Annsofie har katt som han Àr vÀldigt förtjust i, nÀr han vÀl sÀtter igÄng att tjata, sÄ tjatar och tjatar han..phu. Men tror inte nÄgon katt fÄr flytta in till oss, dÄ vi har hÀcken fulla sÄ det rÀcker ;)
 
 
Charlie och William dÄ?
VÀlkommen underbara, hÀrliga 2 Ärs trots x2!! Jösses vilka viljor och humör det finns i dessa smÄ kroppar!!
VÀrldens hÀrligaste killar (emmelanÄt;). Men just nu Àr det vÀldigt mycket "Jag kan gör och jag vill ha precis allt" " fÄr jag inte som jag vill, bryter jag ihop totalt"  OcksÄ slÄss vi lite, eller mycket om alla leksaker pÄ det! haha..
Men annars Àr det bra! ;) Dom Àr himla gosiga, och roliga. De börjar prata mer och mer, det Àr jÀttekul! Charlie Àr helt frÀlst i Dumprar, ge man honom en kan han sitta och köra och leka med den lÀÀnge. William Àr upptÀckar Jocke nr 1, han vill helst utfiorska allt förutom leksaker, han Àr i skÄp, vill vara med och laga mat, stÀda mm..
Det Àr minstsagt full fart hÀr hemma!
 
 
Mamman mĂ„r fint, jobaar dĂ„ halvtid och fĂ„r mer tid för stora sonen och hemmet, hĂ€rligt! Älskar verkligen att bara vara hemma, fixa och göra fint. I somras gjorde vi Ă€ntligen vĂ„r köksrenovering, jĂ€ttenöjda!
Mitt mÄl för den hÀr hösten Àr att komma igÄng och röra mig ocksÄ! Blivit alldeles för lite av det pÄ sistonde.
 
 
Pappan jobbar igen efter en lÄngt sommarlov och inskolning i skolan=). Han kobbar i Kista sÄ resorna blir lÄnga varje dag. Han föder upp oss med sin goda mat, han Àr grym pÄ att laga mat!!
Jaha, nÀhÀ hÀr va en liten uppdatering ialf! Nu ska jag se till att köpa mig en ny dator! Den jag sitter med nu Àr helt kaputt och inte alls rolig nÄnstans.. Med ny, blir det ocksÄ bÀttre uppdateringar!;)
 
Hej sÄ lÀnge!! //Emma