Ska man dra igĂ„ng verkstan igen kanske??😄

publicerat i AllmÀnt;
HÀr va det dött. Det har varit dött vÀldigt lÀnge pÄ min kÀra, gamla blogg. Tidsbrist fÄr nog förklara det hela. Synd. För att ha bloggen som en dagbok att gÄ tillbaka och titta i Àr ju hur kul som helst! Ska man kanske försöka ta upp den och fylla pÄ den igen..? Nja, tÀnkte göra ett försök i alla fall!
Det va ca 1 Ă„r sen den uppdaterades, sĂ„ har ju hĂ€nt lite sen dess😉. Facebook och instagram, har tagit över. Men man kan ju inte skriva, och uppdatera sig dĂ€r lika som i en blogg. 

Äldsta Lowe har börjat 2 an! Galet. Det gĂ„r bra, han har en ny lĂ€rare Margareta 63 Ă„r vĂ€ldigt "old school", bestĂ€md, och "fyrkantig" lite lĂ€skigt tyckte nog vi (förĂ€ldrar) till en början. Men har ju visat sig Ă€r jĂ€ttebra!👍 Ordning och reda! 

SmĂ„ knoddarna Charlie och William har börjat pĂ„ övervĂ„ningen pĂ„ förskolan (stort!) dĂ€r uppe gĂ„r alla "stora" barn. Trivs toppen och det hĂ€nder nĂ„t nytt varje dag. William har tvĂ„ tjejer, han Ă€lskar dom (sĂ€ger han) de Ă€r ett huvud lĂ€ngre och tar emot honom med öppna armar varje morgon😉. Charlie Ă€r inte vĂ€rst intresserad av sĂ„nt trams och nöjer sig med sin lastbil och dumper.
Jag har efter 14 Ă„r pĂ„ förskola, brutit och hoppat pĂ„ en floristutbildning! Det bĂ€sta jag gjort! SĂ„Ă„ himla roligt! Har nu gĂ„tt en mĂ„nad och vi har lĂ€rt oss buketter, dekorationer, begravnings arrangemang mm. Vi har prov varje v just nu Ă€r det blommornas namn pĂ„ svenska och latin. Vi jobbar praktiskt varje v med levande blommorna, ni kan tĂ€nka er alla dofter och fĂ€rger!😍
Superkul! Och snart ska jag ut och praktisera i butik. 




Det va allt för idag, lite sliten efter helgen dĂ„ de va partaj med brudarna❀


                                     Puss!! / Emma💕