Ska man dra igång verkstan igen kanske??😄

publicerat i Allmänt;
Här va det dött. Det har varit dött väldigt länge på min kära, gamla blogg. Tidsbrist får nog förklara det hela. Synd. För att ha bloggen som en dagbok att gå tillbaka och titta i är ju hur kul som helst! Ska man kanske försöka ta upp den och fylla på den igen..? Nja, tänkte göra ett försök i alla fall!
Det va ca 1 år sen den uppdaterades, så har ju hänt lite sen dess😉. Facebook och instagram, har tagit över. Men man kan ju inte skriva, och uppdatera sig där lika som i en blogg. 

Äldsta Lowe har börjat 2 an! Galet. Det går bra, han har en ny lärare Margareta 63 år väldigt "old school", bestämd, och "fyrkantig" lite läskigt tyckte nog vi (föräldrar) till en början. Men har ju visat sig är jättebra!👍 Ordning och reda! 

Små knoddarna Charlie och William har börjat på övervåningen på förskolan (stort!) där uppe går alla "stora" barn. Trivs toppen och det händer nåt nytt varje dag. William har två tjejer, han älskar dom (säger han) de är ett huvud längre och tar emot honom med öppna armar varje morgon😉. Charlie är inte värst intresserad av sånt trams och nöjer sig med sin lastbil och dumper.
Jag har efter 14 år på förskola, brutit och hoppat på en floristutbildning! Det bästa jag gjort! Såå himla roligt! Har nu gått en månad och vi har lärt oss buketter, dekorationer, begravnings arrangemang mm. Vi har prov varje v just nu är det blommornas namn på svenska och latin. Vi jobbar praktiskt varje v med levande blommorna, ni kan tänka er alla dofter och färger!😍
Superkul! Och snart ska jag ut och praktisera i butik. 
Det va allt för idag, lite sliten efter helgen då de va partaj med brudarna❤️


                                     Puss!! / Emma💕