Helgen

publicerat i Allmänt;Helgen inleddes med lite sjuka här hemma, förkylningarna tar bara om varandra och William hade väldig hosta natten till lördag. Inte mycket sömn den natten. På lördag blev han lite piggare. Han fick dock inte följa på kalas hos Ella som jag Lowe och Charlie åkte på. (i tidigare inlägg). Sällan man åker med en av småkillarna, men välbehövligt för dom båda! Charle stortrivdes att gå på kalas utan brorsan;) Och William hade även han pustat ut hemma med pappa. ;). De är ju tillsammans non stop, vilket inte är så konstigt, och de älskar ju varandra, men även dom behöver egen tid.

Idag Söndag var det kyligt bara 3 grader med soligt och fint väder, vi var ute alla på tomten under fm. William forf hängig, men på bättringsvägen.
Lowe fick en ide att vi skulle bygga ett Sjörövarskepp (för dom som inte vet så kretsar ALLT kring pirater här hemma nu;). Eftersom vi håller på att bygga friggebod finns det mycket spill av plankor. Vi började alla hammra och försöka få till en båt;).


Charlie och William hammrar för fullt;)Sisådär! ;) Inte helt klar men ack så tjusigt skrpp! hihi.
Efter lunch ringde Lowe bästisen Noah och bjöd över honom till skeppet! (aven han pirattokig).


Fina pirater!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Katrin:

Underbar läsning, jag blir varm i hjärtat!

Kommentera inlägget här :