Spa vistelse och lilla prinsessan

publicerat i AllmÀnt;
Nu Àr jag hemkommen frÄn en underbar övernattning pÄ sköna Skepparholmen!
Var dÀr med mina underbara vÀnner Malin och Katrin. IgÄr lördag anlÀnde vi runt 14 tiden, checkade in sedan gick vi till spat dÀr jag och Malin fick hÀrliga fot behandlingar och Katrin njöt i ett kurbad=)

PÄ kvÀllen avnjöt vi en trerÀtters middag, mysigt. Efter det jÀste vi pÄ rummet till Melodifestivalen.
I dag söndag var det brunch pÄ menyn, mumma! Vi Ät nog lite för mycket..sÄ sista timmarna spenderades pÄ rummet...i sÀngen..bara slappa. Skönt!

Tjockisarnas sÀng=)

VĂ„rt fina familjerum=)








Middag.


Naaaw sötnosar! ;)

Himla mysigt vi hade brudar, det gör vi om snart igen! =)

Och i dag nÀr jag kom hem hade jag FinfrÀmmande!
Lilla Julia var och hÀlsade pÄ, sÄÄ himla söt!

VÀlkommen till vÀrlden lilla prinsessan! =)

Grattis fam Wallin Qamhawi!

publicerat i AllmÀnt;
En liten prinsessa har sett dagens ljus!=)
I dag 25/2 födde Elin och Fadi sitt andra barn,en liten flicka.
STORT GRATTIS ÖNSKAR VI ER! LĂ€ngtar tills vi fĂ„r trĂ€ffas!

Lika stor som en fullgÄngen..;)

publicerat i AllmÀnt;
Ja Elin, Linus syster Àr nÀstan fullgÄngen, och det dröjer nog inte mÄnga dagar innan Lowe fÄr Ànnu en kusin=) SÄ SpÀnnande!
SÄ nÀr vi trÀffades hos svÀrförÀldrarna idag var vi ju tvungen att ta lite magbilder ihop, kan ju bli sista innan hon klÀcker=)
Men förstÄ sÄ stor jag kommer bli (!!!) Jag har ju mÄnga veckor kvar!....pust..





VĂ„ra pojkar!

publicerat i AllmÀnt;
Har nu gÄtt in i vecka 27. VÀxer snabbare Àn förut, det mÀrker jag speciellt pÄ naveln som nÀstan försvunnit nu och börjar puta utÄt, fult tycker jag ;)
Har totalt gÄtt upp 9 kg, var 6 kg för bara nÄgon vecka sen sÄ visst hÀnder det grejer=).
Sparkarna Àr tydligare och hÄrdare, gör nÀstan lite ont i bland. AnfÄdd blir jag lÀtt, och speciellt den hÀr veckan nÀr man legat i krÀksjukan!

Nu har vi sÄ gott som bokat namn till vÄra grabbar. De kommer att heta William & Charlie=)
Hoppas det ska passa dom nÀr de kommer ut!

3 Mars Àr det dags för yttligare ett ultraljud. DÄ mÀts tillvÀxten, sÄ det Àr bara att hÄlla tummarna att allt ska se bra ut! Farmor ska ocksÄ följa pÄ det ultraljudet=)

Förra veckan fick jag lyssna pÄ deras hjÀrtljud, det var mysigt. De lÄg pÄ 145 resp 150.

Har jobbat halvtid en mÄnad nu och blev i dag sjukskriven till 3/4, alltsÄ ska jag jobba 2 timmar om dagen, vilket kÀnns lite knÀppt. Men lÀk tyckte absolut det sÄ....

Det Àr vÀl det som hÀnder just nu pÄ den fronten.




28 VECKOR (from nÀsta v alltsÄ)

Nu kan tvillingarna öppna ögonlocken, som dessutom har ögonfransar. De har börjat bygga upp ett fettlager under huden som gör att de ser slÀtare ut och kan suga pÄ fingrarna. Eventuellt kan du kÀnna dem hicka.

VinterkrÀksjukan...

publicerat i AllmÀnt;


Trodde ett tag att vi skulle klara oss, men icke! Tisdag förmiddag ringde Lowes fröken, han hade krÀkts massor! Hon frÄgade om han Àr Äksjuk, de hade varit ute och Äkt buss. Men det Àr han ju inte.
HÀmtade hem honom, och sen dess har det hÄllt igÄng! Natten till Onsdag var det min tur, fick upp och köra buss pÄ toa sÄdÀr en 3 ggr.. Inte det roligaste att vara magsjuk med tvÄ bebisar i magen ocksÄ...sen dess har jag varit trött och klen. Lowe Àr fortf inte bra i sina krÀkningar och det tar pÄ hans krafter...kÀnner inte igen min buse till kille som nu mest Àr tyst och trött. Har fÄtt i sig vÀtska. Men e han inte piggare i morg fÄr vi nog ta en tripp till sjukan! Linus har klarat sig Ànnu....

Hoppas ni klarar er frÄn Ärets krÀksjuka dÀr ute!

VÀlbehövlig avkoppling!

publicerat i AllmÀnt;
Om tvÄ helger drar morsorna, Jag, Katrin och Malin pÄ SPA! Ska bli sÄÄ hÀrligt att fÄ komma bort lite, avkoppling, Àta gott, bli ompysslad och övernatta, och framför allt umgÄs med brudarna!=)
Vi ska till Skepparholmen, har varit dÀr förr, tycker det Àr jÀttebra. .hmm undrar om man kommer i bikinin fortfarande?? hihi..








FinfrÀmmande!

publicerat i AllmÀnt;
I helgen har Linus varit med sitt jobb i SÀlen. Vi hade dÄ bokat jag och syster för ett tag sedan att de skulle komma ner=)
Fredag em kom de och följde med och hÀmtade Lowe pÄ dagis, tyckte han va skoj och började toka sig massor dÄ han blev sÄ förvÄnad att se dom dÀr=).
FredagskvÀllen blev lugn och mysig, tacos, lets dance och massa gotta!
Lördag fm blev det trÄkigare för systers del, blev riktigt dÄlig i magen och illamÄende...trist! Hon fick inta sofflÀga och jag tog med mig killarna i lite butiker. De köpte varsin leksak sen luchade vi pÄ donken.
Mot kvÀllen började Alex fÄ ont i magen....Vid 18 tiden kom spyan! Urk, men efter det blev han vÀldans pigg! Syster fortf dÄlig. I dag söndag var Alex piggilin, Annsofie sÄdÀr. Jag gick ut med killarna, Alex och Lowe byggde snögrotta och vi Äkte snowracer=) I eftermiddag börjar syster vakna till liv, blev förvÄnad nÀr jag sÄg henne Àta en kanelbulle! hehe, hÀrligt! Peppar peppar, sÄ har jag och Lowe klarat oss.....Àn sÄ lÀnge! Linus har kommit hem efter en lyckad helg.

Taco dags! =)


Lowe provar en kokosboll=)


Lowe som ett plÄster pÄ Alex;)


Sjukan slÄr till!


Lek ute...








Fick blombud idag pÄ alla hjÀrtans!<3 =)


LÀgger in en bild pÄ stor magen=) v 26 (mobilbild)

Favoriten av blommor...

publicerat i AllmÀnt;


...Bland blommor tycker jag Àr Orkideér! Just nu Àr dom jag har som finast! Och dÄ mÄste man passa pÄ att njuta av dom!=) För tyvÀrr varar dom ju inte för evigt och att fÄ Orkideér att blomma pÄ nytt Àr jag vÀrdelös pÄ. Har inte det dÀr tÄlamodet pÄ nya knoppar och att det ska stÄ tvÄ fula stÀnger
i blad och ta plats nÄgonstans;) Men ska försöka med dessa sen.
















Vagn inköpt!

publicerat i AllmÀnt;
KÀnns skönt att vagnbiten Àr avklarad.
Vi har haft vÄra ögon öppna pÄ Blocket efter en Urban Jungle. Inte sÄ lÀtt att hitta en fin tvillingvagn och till bra pris ocksÄ.
Men nu sÄ! I helgen var vi till Danderyd och köpte liggdelar och vagnen hittade vi i Bromma!=) Vi har hört massa bra om denna vagn, och den verkar ocksÄ vara den smidigaste av tvillingvagnar. Nu dröjer det ju ett tag till de kommer, men tills dess kan vi gÄ och kika pÄ den, provköra och försöka smÀlta tanken pÄ att det faktiskt ska ligga tvÄ bebisar dÀr i sÄ smÄning om;)





Glömde ta bild pÄ nÀr sittdelarna satt pÄ.
Visar den som lÄg pÄ blocket. NÄt "medaljong" mönster. Tydligen en designvagn
som de inte finns mÄnga av, kul! =)

Sjukhusbesök

publicerat i AllmÀnt;
IgÄr blev det minsann sjukhusbesök, hela dagen ocksÄ. Hade jag vetat att det skulle ta sÄdan tid hade jag packat en rejÀl matsÀck ;)
Det började i förrgÄr att jag blev lite lÀsklgt anfÄdd och hjÀrtklappning utan att ens anstrÀnga mig. Kunde sitta i soffan och sÄ började flÄset. AnfÄdd har jag annars blivit lÀtt nu nÀr jag Àr gravid (spec med twins) men inte haft det stillasittande.
Ringde MödravÄrden i gÄr fm, fick komma en timme senare. Hon kollade blodtryck, socker och jÀrn sÄg bra ut. Men hon ville inte slÀppa mig sÄ hon ringde Huddinge och en timme senare hade jag tid pÄ specialist mödravÄrden. Var dÀr kl 13, de tog massor, massor med prover och stÀllde mÄnga frÄgor. Mellan alla prover var det Timmar i vÀntetid, dryygt!
Till sist blev jag skickad till Medicin akutmott. DÀr skulle det tas EKG, det sÄg bra ut, yttligare blodprover togs. VÀnta pÄ lÀkare. De ville nu utesluta att det inte bildats propp i lungan sÄ yttligare prover tas. Svaret pÄ det kom ca 21.30, det visade för högt sÄ röntgen nÀsta....
Linus kom efter jobbet, Lowe fick var hos Selma, fick med lite matsÀck frÄn Elin, TACK, hade nog tuppat av annars om jag inte fÄtt i mig nÄt!
Linus Äkte hem med Lowe som va jÀttetrltt och jag vÀntade pÄ att fÄ komma in till röntgen....
En timme senare sÀtter de in nÄl och jag fÄr gÄ till röntgen. Aldrig gjort det förr..spec kÀnsla, speciellt nÀr de sprutade i kontrast dÄ det blev varmt i hela kroppen. TÀnkte pÄ mamma nÀr jag lÄg dÀr, hon fick minsann röntga X antal gÄnger! Tillbaka till medicin och vÀnta yttligare 1 timme, trÀffar ett trevligt pensionÀrspar=) Vi pratade om mobiler, han blev helt stum nÀr jag berÀttade att man kan skicka meddelanden och fota med mobilen..haha. Sen tog han fram sin Nokia, som man sjÀlv hade för sÄdÀr 10-12 Är sedan, - jag Àr nöjd med den hÀr sa han=) Vi tiggde Ät oss kaffe av en sköterska, gött!=)
Provsvar frÄn röntgen kom, de var bra!=) Skönt! "Propp" vÀrdena som var höga brukar oftast ligga högt dÄ man Àr gravid, sÄ det var helt ofarligt, men sÄklart ville de göra röntgen för sÀkerhets skull.
Jaa nu fÄr jag Äka hem och klockan Àr 23.30!
Blev ju inte mycket klokare, en ordentlig hÀlsokontroll Àr ju skönt. Jag fÄr helt enkelt stÄ ut med att bli extra anfÄdd nu ett tag framöver...för lÀttare blir det ju inte precis.
Bara Ä kÀmpa pÄ!!
//Emma