Julen hemma hos oss i LĂ€nna

publicerat i AllmÀnt;Dagen innan julafton kom de efterlÀngtade HÀlsingarna hem till oss. Pappa, syster och hennes tvÄ barn Alexander och Frida. Pappas hund Pirro var ocksÄ med.

UppesittarkvÀll dÄ vi lagade sista maten, spelade bingolotto och tog ett skönt bad i 39 gradigt vatten utomhus.

William och Alexander


Blev massor med julklappar!


Julaftons morgon. Jag Àr uppe med barnen och vi Àter tomtegröt hela ligan. Mysigt och spÀnningen ligger i luften redan nu!


FörvÀntansfull och julsnygg Lowe.Alla hade en egen bordsplacering till maten...;)All julmat dukas fram...


SkÄl! Vi skÄlade ocksÄ för Mamma under maten. Hon Àlskade julen och fanns i vÄra yankar hela dagen..Efter Kalle Anka invÀntar vi tomten...vÀntar och vÀntar..tittar och letar..


Och sĂ„ Äntligen kommer han!!


LÀser ur den stora tomteboken vad barnen varit duktiga pÄ under Äret och nÄt de kanske kan bli bÀttre pÄ=)


Julklappsöppning! Pappa tillbaka efter att ha köpt tidning. Vilken tur!;)


Senare pÄ kvÀllen spelas traditionella "Paketspelet" Skoj! =)


Stort tack mina bÀsta Àlsklingar för en underbar jul!!


Emma

JulstÀmmning börjar spridas hemma hos oss!

publicerat i AllmÀnt;


Hej hej hallÄ!!
HÀr hemma handlar det mesta om julen just nu, det bakas, slÄs in klappar, julkalendrar som öppnas, granen Àr inköpt och klÀdd. För var dag nu tycker jag man kÀnner den hÀrliga julstÀmmningen krypa pÄ! Lowe lÀngtar sÄ tills Annsofie, Alex, Frida, morfar och Pirro kommer hit och firar julen tillsammans med oss, vi andra lÀngtar ocksÄ sÄklart!=)

Farmor och farfar har varit hÀr och bakat lussebullar tillsammans med oss, mysigt!Idag var det Àntligen dags att inhandla julgran, Lowe pÄ topphumör! Sjöng och klÀdde granen i stort sÀtt sjÀlv, superduktig=)
Hej hej frÄn oss sÄ lÀnge!!

Advent, bak och sjukstuga

publicerat i AllmÀnt;
HallÄ hallÄ!

HÀr hemma pyntades det en del förra helgen, julkartonger plockades fram, stjÀrnor och stakar Äkte upp=).
Vi bakade pepparkakor och drack glögg..

Men det var inte bara mys, utan vi drog hem en trÄkig magsjuka som först bet pÄ Charlie, nÀsta dag William, nÀsta Lowe nÀsta Linus och nu har jag precis blivit frisk! BlÀÀÀ sÀger jag bara för denna sjuka! Eller för alla sjukor, vi har haft otur hela hösten tycker jag dÀr sjukdommarna bara bytt av varandra..

Men nu peppar peppar, Àr hela familjen pÄ fötterna igen=)

Mycket handlar om julen just nu, det Ă€r julklappsinköp, adventsfiranden, julkalendern, luciasĂ„nger mm. Jag hoppas nĂ€stan det kommer lite snö nu snart sĂ„ man fĂ„r lite mer kĂ€nsla av att julen snart Ă€r hĂ€r! Lowe frĂ„gar och tjatar VARJE dag om denna snö.. och jag försöker förklara det hĂ€r med kallgrader att regnet mĂ„ste frysa och att det Ă€r alldeles för varmt för snö nu.. Ă…Ă„Ă„ typiskt sĂ€ger han bara! ;)