Sälen

publicerat i Allmänt;
I förra inlägget skrev jag att vi skulle vara där tor-fre, hihi. Så var det ju inte., tor -sön var vi där.
Mycket mysig gammal stuga kom vi fram till. Bjälkarna i dörrposten var så låga att Linus slog skallen minst 15 gånger dessa dagar..haha, och jag skrattade lika mkt varje gång;). Vi kom fram på kvällen så då tog det lugnt och myste framför öpnna spisen.
Dag 2 var vi till skidbackarna och åkte snowracer och kikade runt, tänkte hyra skidor till Lowe och oss, men gjorde aldrig det, han e nog lite liten än.. Det var väl tur det, på hemvägen höll han på att somna på snowracern, fast klockan inte var värst mycket. Efter han vaknat var han jättevarm - feber.. Så eftermiddagen och kvällen blev lugn tillsammans med Ipren.
Dag 3 tyckte vi han verkade mycket piggare, hoppa upp ur sängen. Vi hade bokat snöskoter och begav oss  till den.
Lowe gillade det jättemycket, gjorde ett fika stopp och då blev han helt galen att han va tvungen att gå av. ;) Vi var ute två timmar, tillbaka i bilen var han rätt mosig och på em kom febern krypande igen.
Massa och mycket god mat tillagde vi i vårt lilla kryp in, sista kvällen blev det pizza=) Tror vi töjde ut våra magsäckar en del för nu går man ständigt hungrig! hehe.
Sista dagen var vi uppe tidigt och städade. Vi åkte hemåt vid 9 tiden. Lowe fick sin sista febertopp i bilen 40 grader, en supp och han sov nästan hela vägen hem! Han blev superglad och genast mycket piggare då vi kom hem, sprang bara runt runt och skrattade=) Vi åkte ändå in till Huddinge med honom på kvällen och kollade så allt va ok, och det var det. Infektion i kroppen som bara är att vänta ut. Jag fick däremot pencilin, så nu ska jag väl slippa den eviga förkylningen som bet sig fast hos mig.


Första kvällen med ost, vin och kex=)Ute i backen, massa lek=)
Fika paus


Skoter färd.
Fika paus igen:)
Mamma kör hem . Håll i er=)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Vilka fina bilder! Trodde det var Lowe som fick pencillin när du messade imorse :) Hoppas ni blir friska snart o att Lowe slipper pencillin!KRam

Kommentera inlägget här :