Twins

publicerat i Allmänt;
Min kusin Sofia BaByBoOo0.blogg.se hade lagt upp den här på sin blogg och tänkt på mig=)
Fick mig ett gott skratt!

Kanske e såhär de går till där inne!?=)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Kicki (Linus moster):

Hej Emma, Linus o Lowe!

Ja man kan aldrig veta vad de språkar eller sjunger om där inne i magen... ha ha ha (den va kul!).

Otroligt att du inte gått upp mer i vikt Emma! Fastän jag aldrig väntat tvillingar så har jag alla 6 graviditerna gått upp otroliga 20-21 kg! (Det är ju inte bara bebisarna som väger... moderkaka, fostervatten, mer eller mindre vatten i kroppen osv väger också). Tack o lov så har jag tappat alla kilon ganska så snart efter födslarna. Bristningar har jag heller aldrig råkat ut för, men så har jag varit noga med att sköta om min kropp o smörja in mig dagligen och extra mycket på magen under graviditeten.

KUL att titta in o läsa din blogg lite då o då när andan faller på! Nu även fina bilder på Stephen, Yvonne o mina härliga barnbarn Nora o Erik också!:)

Jag ligger sjuk sen en vecka tillbaka o börjar bli lite smått uttråkad, men orkar inte så mycket då jag är matt. Piggade upp att titta på din blogg Emma! Duktig du är! Ja bäst att passa på för när twinsen kommit lär det nog inte bli mycket tid till att blogga. Du måste ta det lugnt o inte riskera att drabbas av prestationsångest (något vi tjejer med familjer har lätt för, tyvärr!) Linus borde få extra dagar att vara hemma efter hemkomsten från BB när ni får tvillingar, tycker man!?

Ni får skrika till om det är något jag kan hjälpa till med... det gör jag så gärna om jag kan.

Ha det allra bäst o krama familjen från mig!

KRAMIZAR

Kicki



Kommentera inlägget här :