Sjukhusbesök

publicerat i Allmänt;
Igår blev det minsann sjukhusbesök, hela dagen också. Hade jag vetat att det skulle ta sådan tid hade jag packat en rejäl matsäck ;)
Det började i förrgår att jag blev lite läsklgt anfådd och hjärtklappning utan att ens anstränga mig. Kunde sitta i soffan och så började flåset. Anfådd har jag annars blivit lätt nu när jag är gravid (spec med twins) men inte haft det stillasittande.
Ringde Mödravården i går fm, fick komma en timme senare. Hon kollade blodtryck, socker och järn såg bra ut. Men hon ville inte släppa mig så hon ringde Huddinge och en timme senare hade jag tid på specialist mödravården. Var där kl 13, de tog massor, massor med prover och ställde många frågor. Mellan alla prover var det Timmar i väntetid, dryygt!
Till sist blev jag skickad till Medicin akutmott. Där skulle det tas EKG, det såg bra ut, yttligare blodprover togs. Vänta på läkare. De ville nu utesluta att det inte bildats propp i lungan så yttligare prover tas. Svaret på det kom ca 21.30, det visade för högt så röntgen nästa....
Linus kom efter jobbet, Lowe fick var hos Selma, fick med lite matsäck från Elin, TACK, hade nog tuppat av annars om jag inte fått i mig nåt!
Linus åkte hem med Lowe som va jättetrltt och jag väntade på att få komma in till röntgen....
En timme senare sätter de in nål och jag får gå till röntgen. Aldrig gjort det förr..spec känsla, speciellt när de sprutade i kontrast då det blev varmt i hela kroppen. Tänkte på mamma när jag låg där, hon fick minsann röntga X antal gånger! Tillbaka till medicin och vänta yttligare 1 timme, träffar ett trevligt pensionärspar=) Vi pratade om mobiler, han blev helt stum när jag berättade att man kan skicka meddelanden och fota med mobilen..haha. Sen tog han fram sin Nokia, som man själv hade för sådär 10-12 år sedan, - jag är nöjd med den här sa han=) Vi tiggde åt oss kaffe av en sköterska, gött!=)
Provsvar från röntgen kom, de var bra!=) Skönt! "Propp" värdena som var höga brukar oftast ligga högt då man är gravid, så det var helt ofarligt, men såklart ville de göra röntgen för säkerhets skull.
Jaa nu får jag åka hem och klockan är 23.30!
Blev ju inte mycket klokare, en ordentlig hälsokontroll är ju skönt. Jag får helt enkelt stå ut med att bli extra anfådd nu ett tag framöver...för lättare blir det ju inte precis.
Bara å kämpa på!!
//Emma

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Vicky:

Nämen gumman vilken dag! Men vad skönt att det inte var något i alla fall. Bättre åka in en gång för mycket än för lite :) Kanske är dags för heltidssjukskrivning?Ta hand om dig och hälsa!KRAM

2:a kommentar, skriven , av Gerd:

Naaa! Du kämpar verkligen på! Jag var så orolig för dig! Så skönt att det inte var något och jättebra att ändå få en rejäl koll när du ändå var där!!

Det var mysigt att ta hand om Lowe två dagar, få träffa dig och min son Linus!!

Pussar och kramar

Farmor

Kommentera inlägget här :