Renovering pågår...

publicerat i Allmänt;
Ja eftersom familjen Wallin/Persson utökas i vår så måste vi ha ett extra rum här hemma. Vi har haft väldigt öppet i vardagsrummet, då det egentligen ska vara ett rum av ena sidan. Nu har vi satt upp en vägg och det blir ett rum av den delen. Det blIr vårt sovrum eftersom det är närmast vardagsrum med tv tittande kvällstid. Lowe ska få ta över vårt sovrum som är största rummet, de behöver han=) Tredje rummet e tänkt till Bill & Bull=) Blir väl lite gäst/extrarum nu till de beöver det mera...






Snälla Lasse hjälpte till med materialinköp och satte reglar och dörr, Linus fick tips och råd sen fick han köra på egen hand.


Lill snickarn Wallin, Lasse blev hans idol och har skruvat och spikat massor=)




FORTSÄTTNING FÖLJER...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annelie:

Hej!!

Jo, jag förstår vad du menar!! Inte helt lätt till en början att riktigt fatta att det verkligen är TVÅ små juveler som tumlar runt inne i magen!! Helt fantastiskt!! Är nog inte förrän man får komma på alla dessa UL som man riktigt förstår, och det slutliga såklart när de kommit ut till världen till en!!



Kul att renovera!! Vi håller just nu på med vårt sovrum!! Ska bli underbart när det är klart!!

Har ni enplansvilla? Jag ville ha det innan vi köpte vårt hus... Det har TRE plan istället för ETT!! Men, men... Det funkar!! De två stora tjejerna har övervåningen för sej själva, så det är helt kanon!!



Må så gott!! Ta hand om dej!!

Kramen

2:a kommentar, skriven , av Vicky:

Det ser bra ut! Vi väntar på fortsättningen med spänning :)



KRAM



/Vicky & Peter

3:e kommentar, skriven , av maya:

glöm ej MASSOR av isolering för att få det så tyst som möjligt!!!

4:e kommentar, skriven , av Emelie:

Så bra det blir! Snygg tapet. Jo det blir onekligen mer prylar och kläder och allt när familjen utökas med två till... Kul för Lowe att få ett stort rum! Kul att se fortsättningen.

5:e kommentar, skriven , av HUSnrNIO:

Ser ut att bli fint! Ha en trevlig onsdagkväll.

Kommentera inlägget här :