Fullt upp...

publicerat i Allmänt;


Hej hej hallå bloggen!
Här har vi haft storfrämmande i helgen. Emil, Veronika, Kevin, Kasper från Söderhamn och Annsofie och Alexander från Gävle.
Jättemysigt har det varit att ha dom här, vårt hus är inte det största så Emil med familj hyrde vi husvagn till så de har sovit i den, inte dåligt med lite camping såhär års! ;)

Full fart var det så klart med alla våra söner. I Lördags åkte alla stora och små killar på Monster Jam i Globen, vilket hade varit mycket uppskattat.
Vi åt god mat och umgicks.
Söndagen började tidigt för vår del, klockan 6 tände vi fyra ljus i en tårta och uppvaktade Lowe med massa paket på sängen. Dagen fortsatte sedan med massa paket och kalasade.

I fredags blev ju våra små prinsar 6 månader! Herregud vad tiden springer i väg! Dom mår bara bra och kör för det mesta runt i sina gåstolar och spanar på allt och alla i sin omgivning. Goa gubbarna!!

Och jag mamman i familjen mår väl sisådär. I bland vill man såå mycket mer än vad kroppen och knoppen orkar! Vilket resulterar i att kroppen ger varningsignaler att TA DET LUNGT!
När man märker sådana signaler gäler det att lyssna på dom och ta hjälp, och det ska jag verkligen göra.

Bjuder på lite bilder från oss de senaste dagarna.
Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Katrin:

Min älskade Emma-vännen! Du gör så rätt som tar hjälp, det kan bara bli bättre. Hoppas vi kan ses snart o prata lite, snacka av sig kan ibland hjälpa! Va rädd om dig, puss puss

2:a kommentar, skriven , av Vicky:

Minns hur det första året var med tjejerna. En kamp om att överleva, typ. Förstår att du har det tufft gumman och som du säger så måste du ta hjälp nu.Jag och Peter pratade faktiskt bara för några dagar sedan om att vi ville låna pojkarna snart. Så ni får lite avlastning. Så de är bara att höra av er om ni behöver barnvakt. Vi säller mer än gärna upp!Vi måste också boka in den där helgen på Nynäs havsbad som vi pratade om!Ta hand om dig nu Emma. KRAM

3:e kommentar, skriven , av Emma:

Snälla ni!!=) Vill träffa er båda snart så vi får styra upp nåt!!KRAM

Kommentera inlägget här :