Periodare

publicerat i Allmänt;


Ja jag är verkligen periodare när det gäller att blogga=)

Nu var det ett tag sen så får väl ta tag i det här!
Vad händer här då? jaa, massor, har man små tvillingar och en snart 4 åring så är man hyfsat sysselsatt! ;) Dagarna går så fort, runt 8 på morgonen drar stora killarna till jobb och dagis. För det mesta tar vi det rätt lugnt på förmiddagarna jag och småttingarna, i bland är vi bara hemma och leker, städar, diskar, tvättar, äter och bajsar! Men vi åker ganska ofta ut på upptåg..det kan bli trist att vara hemma flera dagar. Vi åker till nåt köpcentrum, träffar vänner eller promenerar.
På eftermiddagen tar vi vagnen och går och hämtar Lowe. Han vill oftast stå på ståbrädan hem, trött efter en heldag. Vi har bara uppförsbackar hem så jag hoppas stjärten ska krympa en del efter att man skjutsar detta ekepage dag efter dag=)! Sen hem och lek innan fadern i huset kommer hem, middag, gröt och sen nattning av barn! Runt 19 lägger sig lugnet i huset och då stupar jag ner i soffan! Intensivt liv just nu, men skulle inte vilja byta med någon!! =)

William och Charlie växer ju så det knakar! De gillar att ligga med massa leksaker på golvet och snurra runt, sitta i babysitter och latja med nåt. Eller gå runt i gåstolarna, japp de har nyss börjat ta sig framåt!=) Härom dagen knatade de runt i stolarna och det blev plötsligt tyst. Då stog Charlie och tuggade på gardinen och William plockade blad på en blomma! Ghaaa! Nu börjas det =) Snart måste allt i bebishöjd plockas bort, vilket är en hel del. Snart går vi in i den härliga Aj aj- perioden!
Till skillnad från storebror har vi fått två små matvrak! De käkar mycket och ofta! Härligt=)

Lowe, han väntar och väntar. Varje dag frågar han - Mamma när kommer jultomten med julklappar? När snön kommer, har jag alltid svarat. I fredags kom snön.
Gissa om killen va lycklig när han vaknade och marken var alldeles vit! - Mamma, nu kommer jultomten! (hoppar samtidigt jämfota). Ehhh, ja men det måste komma Massor med snö först gubben! - En suck från Lowe. Svårt det där..
Men nu vet han att han snart fyller 4 år och ska gå med kusinerna på Monster Jam i Globen, DET längtas det massor till!!=)

Vi föräldrar i familjen mår fint och jobbar på ett fjärde barn! HAHAHAHAHA, skoja! (för den som inte fattade det) Nej nej inga fler här inte, vi kämpar på med våra älskade små prinsar. Njuter så mycket vi kan för svisch säger det så är de snart stora!!

Det har blivit dåligt med fotografering på sisitonde, det ska det bli skärpning med! Likaså bloggeriet!
Hej så länge! /Emma


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Gerd:

Puss på er!!

Farmor

2:a kommentar, skriven , av Lisa:

Världens vackraste barn..... det har ni......

Kram

3:e kommentar, skriven , av Elin:

Ja ni är verkligen så duktiga och grymma båda två som orkar!Bäst bästPyss

4:e kommentar, skriven , av Maxagnes:

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!

Kommentera inlägget här :