Halloj!

publicerat i Allmänt;


Hejsan svejsan!
Måste lämna in min systemkamera på reperation, det är nåt knas med den. Bilderna blir suddiga och fula! Därför fotas det inte så mycket nu och blir därför lite färre blogginlägg!

Här hemma rullar det på, dagarna går så himla snabbt, har nåt att göra precis hela tiden. Lowe har börjat på dagis igen efter lång ledighet. Han är inne i en underbar trotsperiod, vilket kan vara tufft att hantera emmelanåt. Han vill helst styra allt och alla i sin omgivning, hela världen helst tror jag! ;) När vid en motgång blir riktigt arg så går han in till sitt rum och klär ut sig till riddare och ska ta strid mot oss! haha, tokunge! Inte alltid lätt att vara liten, inte förälder med för den delen! Som en dag sa jag till honom på skarpen, då lade han huvudet på sne och sa - Men lilla älskling, inte skrika! ...Gaa, ja skratta eller gråta!? =) Annars är han såld på dinosaurier just nu, vi va dumma och lät honom se en bit på Jurassic Park!.....som tom jag tycker är läskig, pojken blev helt såld! Och tjatar än i dag om att se dinosaurien som käkade upp kossan!...Dumma oss!

William och Charlie (biffarna) växer så det knakar!! De blir 8 månader i morgon! Helt galet vad fort det går, snart ska de ha moppe å flytta hemifrån;)
Killarna är alltid på språng! Nyfikna på livet och utforskar allt i sin väg. De älskar sina gåstolar, sitta på golvet med massa leksaker, ligga på mage och försöka sig framåt på nåt vis. Krypa gör de inte än, men tror de kommer göra det snart. Lowe var 6 månader då han kröp, han va inte lika biffig dock! ;) Dom älskar mat. Redan direkt då vi kliver upp på morgonen sitter de som fågelungar i sina matstolar, stor portion gröt med frukt puré blir det då! Gärna en flaska välling till fm tuppluren och sen ofta två burkar mat till lunch. Mellanmån (börjat äta smörgås nu) Och gröt till kvällen, rundar av med en flaska välling.
De äter fortfarande på natten, även om det inte är lika intressant fortfarande. Men de har vant sig vid att få flaska när de vaknar, lite dumt av oss, så får försöka vänja av det någon gång då man orkar.
På fredag är det 8 månaders kontroll så återkommer då med lite längd och vikt.

Mor å far i familjen mår bra. Just nu försöker vi tänka lite på vad vi stoppar i sig! (som säkert halva sverige gör i Januari månad;)
Men måste försöka tappa ett å annat kilo..blä..

Tack  häj så länge!


Slänger upp en gravid bild, man glömmer ju så fort.
Känner mig inte så fet då, haha...

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Katrin:

Inte en knutta fett någonstans, bara en fiiin mage ;)

2:a kommentar, skriven , av Anja:

Oj, vad avlägset det känns! Men så länge sedan var det inte man var där!

Kommentera inlägget här :