10 månader

publicerat i Allmänt;


Vad hände? Den 12de blev Charlie och William 10 månader! Helt galet så fort tiden går!! Det händer mycket nu, killarna är nyfikna på livet. De har börjat krypa lite smått, W ligger lite för C. Drar och river i det mesta som det kommer åt! Älskar att busa och bli underhållna. De hittar varandra mer och mer, tittar/puttar och garvar åt varandra. Det är så jäkla härligt att se viket band de har, man ser i deras ögon när de tittar på varandra att de är "dom två" . Det blir bara roligare ju äldre de blir, klart det blir fullt ös när de kan ta sig vart de vill, men hellre det är att bära/flytta runt. Två matvrak är det, roligt att de har aptit på livet=). Charlie är känsligare än William, spec med nya människor eller andra konstigheter. William garvar bara åt det mesta!

Förskolechefen på Lowes fks ringde och berättade att de fått plats! Gaa, jättekul, men samtidigt påminns man om hur fort tiden/livet går. De kommer vara 1,3 år när de börjar, lite tidigt kan tyckas men jag tror de kommer gå bra, Lowe var närmare 2 när han började, vädigt känslig ålder och inskol blev då väldigt tuff. Så 16 Aug börjar knoddarna på And Kottarna=). Nu ser vi fram emot en varm och solig vår! Härliga tider väntar, och perfekt tid att vara mammaledig på!  Vi ska bara se till att få ett staket byggt till sommaren så ingen av dom rymmer hemifrån! ;)Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Katrin:

Hihi Goa killarna! nu är det inte svårt att se skillnad på dem längre :)

2:a kommentar, skriven , av Åsa:

Grattis till grabbarna =) tiden går så himla fort :)

Vad jobbar du med ??Kram

3:e kommentar, skriven , av Åsa:

Ja det är säkert bara en tidfråga innan de spottar ;)

Jag jobbar som chef på en resebyrå, tänkte först gå hemma till jan -12.. men nu ska jag börja jobba i sep - 11 istället.

Typ alla som jag har kontakt med nu börjar ju jobba och då känns det lite tråkigt att gå hemma..

speciellt när de stora bara vill på Fritis och dagis. mannen ska gå hemma två månader så vi skolar in i okt-nov.Kraaam

Kommentera inlägget här :